Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Bisikletli polis timleri görevde

Bisikletli polis timleri görevde

Bisikletli Turizm Polisi ilçemiz sahillerinde bu yılda görev yapıyor. İki bisikletli polisin yaz sezonu boyunca görev yapacağı açıklandı.

Bisikletli Turizm Polisi ilçemiz sahillerinde bu yılda görev yapıyor. İki bisikletli polisin yaz sezonu boyunca görev yapacağı açıklandı. İlçemize gelen yerli ve yabancı turistlerin huzur içersinde tatillerini geçirmeleri için her yıl olduğu gibi bu yılda bisikletli polis ekiplerinin sahil bandında göreve başladığını açıklayan Erdek İlçe Kaymakamı İsmail Kaygısız, halkın yoğun olduğu sahil bandında sürekli hareket halinde olan bisikletli polisler bu alanlarda meydana gelebilecek olası hırsızlık ve asayiş olaylarının da önüne geçtiklerini söyledi.
Bisikletli polislerin göreve başlamasıyla birlikte sahil bandında meydana gelen hırsızlık olaylarının sayısında ciddi azalmaların olduğunu dile getiren Kaygısız, bu gün iki bisikletli polis tarafından kontrol altına alınan sahil bandının ilçeye gelen yerli ve yabancı turist sayısındaki artışa bağlı olarak sayılarının arttırılmasının söz konusu olabileceğini sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli