Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bittiğinde Akasya Çay Bahçesi göz kamaştıracak

Bittiğinde Akasya Çay Bahçesi göz kamaştıracak

Gönen halkına kazandırılan Akasya Çay Bahçesinde çevre düzenlenmesine geçildi. İnşaatı tamamlanan Akasya Çay Bahçesinde, çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmalarına başlandı.

Gönen halkına kazandırılan Akasya Çay Bahçesinde çevre düzenlenmesine geçildi.
İnşaatı tamamlanan Akasya Çay Bahçesi`nde, çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmalarına başlandı. 
Yürüyüş yolları, çocuk oyun parkı ve spor sahasıyla tekrar düzenlenen, modern bir görünüme dönüşen Akasya Çay Bahçesi, 1,5 ay gibi kısa bir zamanda tamamlanırken, bir hafta içerisinde de resmi açılışının yapılması planlanıyor.
Yapımı biten Akasya Çay Bahçesi`nde çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmalarıyla, yürüyüş yolları, çocuk oyun parkı ve spor sahasıyla 1,5 ay gibi kısa bir zamanda modern görünüme kavuştu.
Psikolojik olarak derin yeşilliklerin insan iç dünyasına huzur verdiği gerçeğinden yola çıkılarak Akasya Çay Bahçesinin yenilendiğini belirten Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "Alt yapının yetersiz olduğu alanda yağışlardan biriken suların yüzeyde fazla durması ve buradaki taşların renklerini değiştirip rutubetli bir ortam görüntüsü vermesinin önüne geçmek için, çalışmanın kapsamı oldukça geniş tutuldu. Yeşil alanda ve yürüyüş yollarında değişikliğe gidildi. Harika bir doğal yapıya sahip Vali Hüseyin Öğütcen Şehir Parkı`ndaki diğer işletmelerle entegre olarak planlandı ve inşaatı tamamlandı" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli