Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BJK Futbol Okulu öğrencileri huzur evinde

BJK Futbol Okulu öğrencileri huzur evinde

Balıkesir Beşiktaş Futbol Okulu etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Açıldığı günden bu yana yürüttüğü sosyal aktivitelerle insanların takdirini kazanmaya devam eden BJK Futbol Okulu, Huzur Evi sakinlerini ziyaret etti.

Balıkesir Beşiktaş Futbol Okulu etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.
Açıldığı günden bu yana yürüttüğü sosyal aktivitelerle insanların takdirini kazanmaya devam eden BJK Futbol Okulu, Huzur Evi sakinlerini ziyaret etti.
Balıkesir'e ve Balıkesir çocuklarına değer verme sloganıyla çalışmalarına devam eden BJK Futbol Okulu, antrenman programlarının yanı sıra sosyal aktiviteleriyle de öğrencilerine tam zamanlı eğitim vermeye devam ediyor.
Genç Kartallar Ramazan Bayramı öncesi Balıkesir Huzurevi yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek büyüklerinin gönüllerini alıp hoşça vakit geçirmiş oldu.
Beşiktaş Futbol Okulu Balıkesir Şubesi sahibi aynı zamanda antrenörlerinden İsa Karaoğlan, Bayram öncesi çocukların büyüklerini ziyaret etmesi onlarla sohbet etmesi sosyalleşme anlamında Yavru Kartallarımıza çok faydalı olacaktır. Bu yüzden bu etkinliği düzenledik” diye konuştu.
Okulun antrenörlerinden Musa Karaoğlan, Yavru Kartallarla yaz programı çerçevesinde antrenmanlarını haftada 3 gün sürdüren Beşiktaş Futbol Okulu yeni yetenekler keşfetmeye devam ediyor. Beşiktaş Futbol Okulu Balıkesir şubesinde devam eden yetenekli öğrencilerimizin gelişimini sağlayıp kendi kulübümüz olan Balıkesir Kartal Spor'la resmi müsabakalarda mücadele ediyoruz. Balıkesirli ve genç bir ekiple çalışan Beşiktaş Futbol Okulu Balıkesir'den yetişecek gençleri Beşiktaş'ımıza ve Türk Futboluna kazandırmak için akademik eğitim vermeye devam edecek.” dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli