Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BMEM Müdürü Delen´den Canbaz´a ziyaret

BMEM Müdürü Delen´den Canbaz´a ziyaret

Bandırma Mesleki Eğitim Merkezi (BMEM) Müdürü İbrahim Delen, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası´nı ziyaret etti.

Bandırma Mesleki Eğitim Merkezi (BMEM) Müdürü İbrahim Delen, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası´nı ziyaret etti.
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Fatih Canbaz´la görüşen Bandırma Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Delen, yeniden oda başkanlık görevine seçilen M. Fatih Canbaz´ı kutlayıp görevinde başarılar diledi. 

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Fatih Canbaz´da, Delen´e bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür edip, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak Bandırma Mesleki Eğitim Merkezi ile işbirliğinin her geçen gün artarak devam edeceğini belirtti.
Ziyarette belgesiz esnaf ve sanatkar hakkında da bilgi veren Bandırma Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Delen, kalfalık ve ustalık belgesi olmayan esnaf ve sanatkarlar için şu açıklamayı yaptı: ?3308 Sayılı Kanun kapsamındaki meslek dallarında çalışıp herhangi bir mesleki belgesi bulunmayanlar için zamana bağlı olmaksızın başvurular devam etmektedir. Kalfalık belgesi sınavları için 22 yaşını doldurmuş ve en az 1 gün dahi sigortası olanlar sınavlara katılabilecektir. Ustalık sınavı için kalfalık belgesi almış olmak ve toplamda 3 yıl sigortalı çalışma şartı ile sınavlara katılabilecektir. Sınavlar Şubat ve Haziran aylarında yapılmaktadır. Haziran sınavları için Nisan ayı sonuna kadar Bandırma Mesleki Eğitim Merkezi´ne başvuru yapılabilir.? Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli