Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Boksun kalbi Balıkesir´de atacak

Boksun kalbi Balıkesir´de atacak

Türkiye Boks Şampi-yonası Büyük Erkekler Kategorisi 18-22 Aralık 2018 tarihleri arasında Kurtdereli Spor Salonu´nda yapılacak.

Türkiye Boks Şampi-yonası Büyük Erkekler Kategorisi 18-22 Aralık 2018 tarihleri arasında Kurtdereli Spor Salonu´nda yapılacak.
Türkiye çapındaki bu etkinliğin tanıtım toplantısı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı´nda yapıldı.
Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Boks Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası için, Balıkesir´de ülke genelinden 500 kişilik bir heyet ağırlanacak.
İlimiz tanıtımına katkı sağlayacak bu büyük organizasyonla ilgili açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, ?Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası bu yıl ilimizde gerçekleştirilecek. Toplam 126 tane finalisti şehrimizde ağırlayacağız. Bu 126 finalistimizle birlikte 35 ulusal ve uluslararası hakem görev alacak. Federasyonumuzun ince ve nazik davranışıyla boks sporunun duayenlerini ilimizde ağırlayacağız. Bu şampiyonada yaklaşık 500 kişilik bir heyeti şehrimizde bir hafta süreyle misafir edeceğiz. Tüm Balıkesirlileri Kurtdereli Spor Salonu´na bekliyorum? dedi.
18 Aralık günü elemeler ve açılış seremonisi ile başlayacak şampiyona, 22 Aralık´ta finaller ve ödül töreni ile son bulacak. 2020 Olimpiyatlarının çekirdeğini oluşturacağı açıklanan şampiyonaya tüm boks severler bekleniyor.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Boksun kalbi Balıkesir atacak
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli