Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bölgemizin ünlü müteşebbisleri Erdekte buluştu

Bölgemizin ünlü  müteşebbisleri  Erdekte buluştu

Kale Grubun kurucusu İbrahim Bodur, muhteşem yatı ile geldiği Erdek limanında Banvit A.Ş. kurucusu Vural Görener ile bir araya geldi.

Kale Grubun kurucusu İbrahim Bodur, muhteşem yatı ile geldiği Erdek limanında Banvit A.Ş. kurucusu Vural Görener ile bir araya geldi.
Türkiye`nin sayılı müteşebbislerinden Kale Grubu kurucusu İbrahim Bodur ile Banvit A.Ş. kurucusu Vural Görener çok özel bir resepsiyon ile Erdek`te bir araya geldi. Ülke ekonomisine damgasını vuran iki dev kuruluştan, Kale Grubu murahhas azası İbrahim Bodur ile Banvit A.Ş. kurucusu ve Murahhas azası Vural Görener`in Erdek limanındaki görüşmeleri dikkat çekti. 
Geçtiğimiz hafta sonu Sanlorenzo isimli yatı ile Erdek limanına demir atan İbrahim Bodur, Saat 15.00 sularında Vural-Gülgün Görener çiftini yatında kabul etti.
Eski okul arkadaşları olduğu bildirilen Vural Görener ve İbrahim Bodur ikilisinin Erdek`teki çok özel gündeminde nelerin konuşulduğu merak edildi.
Akşam saat 21.00`e kadar süren görüşmede Sanlorenzo isimli yatın personeli konukları Görener çiftini en iyi şekilde ağırlamak için yoğun tempoda çalıştıkları gözlendi.
Akşam gün batımında yattan ayrılan Vural-Gülgün Görener çiftini, İbrahim Bodur güverteye kadar çıkıp uğurladı.
Kale Grubu Hakkında: "1957 yılında Çanakkale Seramik Fabrikaları A.Ş. ile temelleri atılan Kale Grubu, Türkiye`de seramik sektörünün kuruluşuna öncülük etmiş, bu alandaki yatırımları ile bir dünya devi haline gelmiştir. Zaman içerisinde makine ve parça imalatı, savunma, kimya, elektrik malzemeleri, enerji, bilişim, nakliye, turizm ve gıda sektörlerinde yatırımlar yaparak büyüyen Kale Grubu, bugün her biri kendi alanlarında lider 17 şirkete sahip, Çanakkale başta olmak üzere Türkiye`nin çeşitli lokasyonları ile İtalya ve Rusya`da fabrika ve marka yatırımları olan, beş bini aşkın çalışanı ile faaliyet gösteren Türkiye`nin önemli sanayi kuruluşlarından biridir. Kale Grubu bugün Avrupa`nın 3.cü dünyanın 12. en büyük seramik karo üreticisi, Yapı Kimyasalları sektöründe üretim ve satış kapasitesi olarak Türkiye ve bölgesinin 1.ci, Avrupa`da ise 5. şirketi durumundadır. Ayrıca % 100 özel sermayeli bir Türk şirketi olarak havacılık ve savunma konusunda uluslararası alanda itibar kazanmış bir yapıya sahiptir. 100 ülkede, 400`ü aşkın noktada Kale markalı ürünler tüketicilerle buluşmaktadır. Kale Grubu, yarım asırdan bu yana sanayici kimliği ile topluma hizmet ederken kurucusu İbrahim Bodur`un ilke ve görüşleri doğrultusunda, başta eğitim ve sağlık olmak üzere kültür, sanat, bilim ve spor konularında topluma her zaman katkıda bulunmuş, bu katkılarını düzenli hale getirmek üzere Dr. İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı`nı kurmuştur."
Banvit A.Ş. hakkında: "Sektöründe 41 yıldır faaliyet gösteren Banvit A.Ş. çalışanlarıyla bir "aile" kimliği içerisinde bütünleşerek, geleceğe yine çalışanları, iş ortakları, müşteri ve tüketicileriyle birlikte yürümeyi ilke edinmiş, tam entegre üretim sistemlerine sahip, sosyal sorumluluklarını yerine getiren, çevreye ve insan sağlığına duyarlı, öncü bir gıda kuruluşudur. Türk kanatlı sektörünün lideri konumundaki Banvit`in amacı, gelecekte Avrupa`nın da önde gelen gıda üreticileri arasında yer almaktır. Banvit bu hedefi doğrultusunda gerekli kapasite artırımlarını gerçekleştirerek, Türkiye`de olduğu gibi Romanya`da da yeni yatırım hamlelerini aralıksız olarak devam ettirmektedir."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli