Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bölgesel Triatlon Ligi balıkesir’de düzenlendi

Bölgesel Triatlon Ligi balıkesir’de düzenlendi

Balıkesir, Bölgesel Triatlon Ligi yarışçılarını ağırladı.

Bölgesel Triatlon Ligi Ata Yahşi Sezonu 2. Bölge 1. Etap müsabakaları Balıkesir Olimpik Yüzme havuzunda yoğun katılımla gerçekleştirildi.   
Mersin'in Yenişehir ilçesinde Nisan ayında düzenlenen Avrupa Triatlon Kupası müsabakalarından dönüşte geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden triatlon sporcusu Ata Yahşi anısına Türkiye Triatlon Federasyonu’nca düzenlenen yarışlar Balıkesir Olimpik Yüzme Havuzu ve İsmail Akçay Atletizm Pisti’nde yapıldı. 2022 Ata Yahşi Bölgesel Ligler 2. Bölge 1. Etap müsabakalarına Aydın, Balıkesir, İzmir, Manisa ve Uşak illerinden çok sayıda sporcu katıldı.  
Yarışların ardından dereceye girenlere ödülleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Yahya Akduman, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı aynı zamanda il temsilcisi Mehmet Akif Şencan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü birim müdürleri ve federasyon yetkilileri tarafından verildi. 
Bilindiği gibi; Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanlığı’nca “Bölgesel Triatlon Ligi- 2022 ATA YAHŞİ Sezonu” 3 etap bölge yarışmaları ve 1 Türkiye Finali olmak üzere, 81 ilin katılımı ile 14 bölgede 43 yarışma üzerinden planlanıyor. 
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli