Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Boluspor maçı hazırlıkları başladı Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel

Boluspor maçı hazırlıkları başladı Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel

: “3 puan alıp zirve yarışını sürdürmek istiyoruz”

Royal Hstanesi Bandırmaspor, 9 Nisan 2022 Cumartesi günü Bandırma’da konuk edeceği Beypiliç Boluspor maçının hazırlıklarına başladı. Bordo-beyazlı takım, karşılaşma için ilk antrenmanını ısınma ve şut ağırlıklı yaptı.
Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Samsun’dan çok önemli üç puanla döndüklerini belirterek, “Önümüzde yedi zor, final nitelikli maç var. Taraftarlarımızın, Samsun dönüşü bizim için karşılama töreni düzenlemelerinden çok mutlu olduk ve gurur duyduk. Bu hafta Boluspor ile zorlu bir 90 dakikada karşı karşıya geleceğiz. Hedefimiz üç puan alarak zirve yarışını sürdürmektir” dedi.
Boluspor maçında, sarı kart cezalısı olan Mulumba’nın forma giyemeyeceğini belirten Gürsel, “Samsunspor maçında omuzu çıkıp, oyundan çıkan Lokman’ın omuzu yerine oturtuldu. Ancak omzunda ödem tespit edildi. Durumunu yakından izliyoruz. Yine aynı maçta sakatlanıp oyundan çıkan Doğan Can’ın da sakatlığı ile ilgili olarak sağlık ekibimiz çalışıyor” diye konuştu.
Bordo-beyazlı futbolcularından Landel ve Kerim de, Samsunspor deplâsmanında takım olarak çok iyi mücadele ederek 3 puan aldıklarını vurgulayarak, “Ancak artık bu maç geride kaldı. Önümüzde çok zor yedi maç daha var. Boluspor maçı da bunlardan biri. Onlar da kümede kalmak için mücadele ediyorlar. Maçtan 3 puanla ayrılıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Taraftarlarımızdan bu maçta da destek bekliyoruz” diye konuştular.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı