Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Boluspor ve Bandırmasporun eski futbolcusu Şükrü Aydın: Kulüplerimiz, alt yapılarına daha çok eğilmek zorunda

Boluspor ve Bandırmasporun eski futbolcusu Şükrü Aydın: Kulüplerimiz, alt yapılarına daha çok eğilmek zorunda

Boluspor ve Bandırmasporun eski, başarılı futbolcularından Şükrü Aydın, ülkemizdeki spor kulüplerinin, alt yapılarına artık daha fazla önem vermeleri gerektiğinin altını çizdi.

Boluspor ve Bandırmaspor`un eski, başarılı futbolcularından Şükrü Aydın, ülkemizdeki spor kulüplerinin, alt yapılarına artık daha fazla önem vermeleri gerektiğinin altını çizdi.
Tüm dünyada futbolun artık önemli bir sanayi durumuna geldiğine dikkati çeken Aydın, "Kulüplerimiz, çok gerekmedikçe yabancı transferlere yönelmek yerine kendi alt yapılarından yetişen gençlere kucak açarlarsa istikrarlı başarılara ulaşabilirler" dedi.
22 yıllık futbolculuk yaşamı boyunca hep disiplinli bir çizgide mücadele verdiğine işaret eden 65 yaşındaki Aydın, "8 sezon Boluspor formasını giydikten sonra Bandırmaspor`da, 1978-1983 yılları arasında oynadım. O yıllarda Bandırmaspor takımının kalitesi ve hırsı çok iyiydi. Ancak o yıllarda kent içinde bulunan sahanın kömür tozlu zemini ve futbolcuların malzemeleri çok kötüydü. Takımına çok bağlı olan seyirci ise tüm maçlarımızda stadı doldururdu" diye konuştu.
Aydın, futbolu bıraktıktan sonra ailesine daha çok zaman ayırabilmek amacıyla antrenörlük yaşamına yönelmediğini, futboldan en büyük kazancının ise dostluklar edinmek olduğunu vurgularken, Bolu ve Bandırma`da elde ettiği dostlarını hiçbir zaman unutmayacağını sözlerine ekledi. 
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı