Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Borçtan bunalıma girip yaşamına son verdi

Borçtan bunalıma girip yaşamına son verdi

Balıkesirde evli 1 çocuk babası Y. S. (39), bankalara olan borçları nedeniyle bunalıma girince, kendini evde tavana iple asarak yaşamına son verdi.

Balıkesir`de evli 1 çocuk babası Y. S. (39), bankalara olan borçları nedeniyle bunalıma girince, kendini evde tavana iple asarak yaşamına son verdi.
Yapılan incelemede, intihar eden şahsın bankaya olan borçlarından dolayı bunalıma girerek canına kıydığı belirtildi.
Edinilen bilgiye göre, Balıkesir 2. Sakarya Mahallesinde ikamet eden Y.S. (39) isimli şahıs evdeki yatak odasında tavana bağladığı iple kendini asarak intihar etti. 
Mobilya döşemeciliği yaptığı bildirilen Y.S.`nin cesedini Cuma günü sabah saatlerinde 15 yaşındaki oğlu ve eşi buldu. Şoka giren anne ve oğlunun ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Y.S.`nin cansız bedenini gören yakınları da sinir krizi geçirdi. Polisin evde yaptığı araştırmalarda şahsın cep telefonuna bankalardan gönderilen birden fazla borç mesajının olduğunun tespit edildiği belirtilirken, şahsın iş yerinin kapısına da yine bankadan borç kağıdı bırakıldığı görüldü. Şahsın cenazesi otopsi için hastaneye kaldırılırken, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu