Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BORSA KADINLAR KURULU MANYASTA

BORSA KADINLAR KURULU MANYASTA

Borsa Kadın Girişimciler Kurulu+ndan Manyas’ın kırsal mahallesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması

Borsa Kadın Girişimciler Kurulu+ndan Manyas’ın kırsal mahallesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması

Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Manyas’a bağlı Kocagöl Mahallesinde yaşayan kadınlarla “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinliği düzenledi.

Borsa, Kadın Girişimciler Kurul Başkanı Melike Çömez “Borsa olarak kadınlarımızla bu anlamlı günde bir araya gelmekten çok mutluyuz. Kadın Girişimciler Kurulu olarak bölgemizde kadınlarımıza yönelik eğitim faaliyetlerinde bulunmak, çalışma hayatının içinde olmaları için stratejiler geliştirmek ve bunu topluma ulaştırmak yapılabileceklerimiz arasında yer almaktadır. Bu noktada gayretlerimizi tüm paydaşlarımızla birlikte sürdürüyoruz. Bu süreçte özveriyle çalışan ve hassasiyet gösteren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Kocagöl Mahallesi’nde gerçekleştirilen workshop etkinliğine ilgi gösteren kadınlarımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kadınlar günü etkinliği kapsamında Borsa’nın kadın girişimcileri malzemeler ile birlikte kırsal Kocagöl mahallesine giderek orada bulunan 35 kadınla birlikte kapı süsü yaparak kısal mahalledeki evlerinin kapılarını süslediler.

Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: BORSA KADINLAR KURULU MANYASTA
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı