Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Borsada ?Değişim Yönetimi? toplantısı

Borsada ?Değişim Yönetimi? toplantısı

Bandırma Ticaret Borsası ve İŞKUR Bandırma Hizmet Merkezi organizasyonunda, Prof. Dr. Erdoğan Koç´un konuşmacı olarak katıldığı toplantı gerçekleşti.

Bandırma Ticaret Borsası ve İŞKUR Bandırma Hizmet Merkezi organizasyonunda, Prof. Dr. Erdoğan Koç´un konuşmacı olarak katıldığı toplantı gerçekleşti.
Bandırma Ticaret Borsası salonunda sanayi işletmelerinin sahipleri, müşteri ve insan kaynakları yöneticilerine yönelik olarak, Doç. Dr. Metehan Yılgör´ün moderatörlüğünde, ?Değişim Yönetimi? konusunda gerçekleşen toplantı ilgi gördü.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi ve toplantının moderatörü Doç. Dr. Metehan Yılgör, bu toplantıların iki ayda bir, birlik ve beraberlik sağlanması amacıyla Bandırma´daki sanayi ve işletmelerin sahipleri ve personel temsilcilerini bir araya getirdiğini belirtti.
Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma´nın güzel bir üniversiteye, kaliteli hizmet veren İŞKUR´a ve Bandırma´yla ilgili tüm faaliyetlere katkı sağlayan Ticaret Borsası´na sahip olduğuna dikkati çeken Yazar, ?Biz de bu kuruluşlarımıza destek veriyoruz? dedi. Kaymakam Yazar, içinde bulunduğumuz 21. yüzyılın gelişim çağı olduğuna işaret ederken, ?Çağı yakalamak ve üretmek için bilmek gerekir. Bu bağlamda düzenlenen toplantının yararlı olacağına inanıyorum? diye konuştu.
Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin de konuşmasında, ülkemizdeki 113 borsa arasında, tarım ürünlerinin elektronik ortamda satışa sunulduğu sayılı borsalar arasında yer aldığını vurgularken şunları söyledi:
?113 borsa içinde, hububat fiyatlarını arz ve talebin kesiştiği noktada belirleyen 7 borsa arasında yer alıyoruz. Bu arada, işsizliğin en aza, hatta sıfıra inmesi için de kurum olarak elimizden geleni yerine getirmeye çalışıyoruz.?
İŞKUR Bandırma Hizmet Merkezi Müdürü Emrullah Narin´in, kurum hakkında bilgi vermesinin ardından Prof. Dr. Erdoğan Koç, ?Değişim Yönetimi? konulu sunumunu yaptı. Koç, ?Her alanda ilerlemek ve kendimizi geliştirmek için bazı şeyleri mutlaka değiştirmeliyiz. Yaptığı işi yenilemeyerek, aynı şekilde sürdürenler yerinde kalır, hatta geriler. Bu nedenle eski düşüncelerden kurtulup, yeni düşünceler bulmalıyız? dedi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli