Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Borsa´dan Banvitspor´a kutlama

Borsa´dan Banvitspor´a kutlama

Bandırma Ticaret Borsası yöneticileri, İntegral Türkiye Kupası´nı kazanması nedeniyle Banvit Basketbol Kulübü´ne bir kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

Bandırma Ticaret Borsası yöneticileri, İntegral Türkiye Kupası´nı kazanması nedeniyle Banvit Basketbol Kulübü´ne bir kutlama ziyareti gerçekleştirdi.
Borsa Başkanı Halit Sezgin, Meclis Başkanı İsmail Tunçbilek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Funda, Borsa Meclis Üyesi Hüseyin Cengiz Küçükköseleci ve Borsa Genel Sekreteri Ertunç İşbay´dan oluşan heyet, BANVİT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener ve Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç tarafından karşılandı. Banvit A.Ş. tesislerinde gerçekleşen ziyaret sırasında söz alan Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, Banvit´in, yıllardır Bandırma´nın ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif yaşamına büyük katkılar sağladığına işaret ederken, şunları söyledi:
?Bandırma´ya basketbolu da siz sevdirdiniz. Kazandığınız Türkiye Kupası çok değerli. Sizleri yürekten kutluyoruz. Bandırma´ya her alandaki büyük katkılarınız nedeniyle sizlere Borsamız ve tüm Bandırma adına yürekten teşekkür ediyoruz.?
BANVİT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener de, Banvitspor´un başarılarında takıma destek veren tüm Bandırmalıların da katkılarının önemine dikkat çekti.
Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç da, Türkiye Kupası´nı kazanmalarının yanı sıra Türkiye Ligi ve Avrupa Şampiyonlar Ligi´nde de en iyi dereceyi almak için çaba harcadıklarını vurgularken, ?Şimdi, 27-29 Nisan 2017 tarihleri arasında, İspanya´da, 4 takımın katılacağı dörtlü final maçları oynayacağız. Neden, bu kupayı da Bandırma´ya getirmeyelim?? dedi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Borsa Banvitspor kutlama
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli