Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Borsa´dan istihdam seferberliğine destek

Borsa´dan  istihdam seferberliğine destek

Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın çağrıları sonrasında, işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması hedeflerine yönelik Başbakan Binali Yıldırım´ın başlattığı ?Çalışma Hayatında Milli Seferberlik? pr

Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın çağrıları sonrasında, işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması hedeflerine yönelik Başbakan Binali Yıldırım´ın başlattığı ?Çalışma Hayatında Milli Seferberlik? programıyla ilgili açıklama yaptı.
Sezgin, borsa salonunda, başkan yardımcısı Rüştü Funda ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, ?Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı istihdam seferberliğini Balıkesir olarak desteklediklerini vurgulayarak, ?Güçlü Türkiye için birlik ve beraberlik içinde olacağız? dedi.
Bu kapsamda, Balıkesir ilinde de, Balıkesir Valiliğinin önderliğinde, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur´un, ilde bulunan oda/borsa başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve sanayicilerin katılımıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdiğine işaret eden Sezgin, ?Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı istihdam seferberliğini Balıkesir olarak destekliyoruz. Güçlü bir Türkiye için birlik ve beraberlik içinde olacağız? diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli