Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Borsadan Melike Çömez, İcra Komitesi’nde

Borsadan Melike Çömez, İcra Komitesi’nde

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin(TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri gerçekleşti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin(TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri gerçekleşti.

Bandırma Ticaret Odası’nın hizmet binasında yapılan seçim sonunda, Kadın Girişimciler İcra Komitesi’nde Bandırma’yı 2 asıl, 2 yedek üye temsil edecek.

81 ildeki oda ve borsaların koordinasyonunda gerçekleştirilen TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi seçimi Bandırma Ticaret Odası’nın da ev sahipliğinde yapıldı. Seçim sonunda komiteye Bandırma Ticaret Borsası’ndan Melike Çömez göreve getirildi.

Türkiye’de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmeyi amaçlayıp, TOBB bünyesinde çalışmalar yapan TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulları İcra Komitesi üyeleri görev dağılımını önümüzdeki hafta gerçekleştirerek, çalışmalarına başlayacaklar.

Ülkemizin en büyük kadın girişimci ağı olma özelliğini taşıyan TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulları için seçim 4 yılda bir yapılıyor. İl Kadın Girişimciler Kurulu çalışmalarını Balıkesir Ticaret Odası’nın koordinasyonunda sürdürüyor.

Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan, seçimlerin ardından yaptığı açıklamada, “Kadın Girişimciler Kurullarımız, Türkiye’de girişimcilik teriminin yerleşmesinde öncü olan kurullarımızdandır. TOBB Balıkesir İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri sonunda göreve getirilen asıl ve yedek üye arkadaşlarımızı kutluyor, gerçekleştirecekleri çalışmaların ilimize ve ülkemize yarar sağlayacağına inanıyorum” dedi.



Anahtar Kelimeler: Borsadan Melike Çömez Komitesi’
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı