Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Boşanmak isteyen karısını bıçaklayarak öldürdü

Boşanmak isteyen karısını bıçaklayarak öldürdü

Balıkesir´de bir kadın, 30 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Balıkesir´de bir kadın, 30 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.
İki çocuk annesi olduğu öğrenilen 25 R.A. (25) bıçaklanarak Balıkesir-Kepsut karayoluna atıldı. Vatandaşların haber vermesi üzerine hastaneye kaldırılan R.A. tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Olay, geçtiğimiz gün saat 21.30 sıralarında, Kepsut ilçesine bağlı Saraç Mahallesi´nde meydana geldi.
İddiaya göre Bursa Büyükorhan ilçesi Pirebeyler Mahallesi´nde ikamet eden Y.A. (30) ile eşi R.A. (25) arasında şiddetli geçimsizlik yaşanıyordu. Gördüğü şiddet sebebiyle boşanmak istediği belirtilen R.A. ailesinin oturduğu Manisa-Soma ilçesine gitti. Y.A. ise 3 ay evden uzaklaşma cezası aldı. Y.A. barışmak için arkadaşı C.A. ile birlikte kiraladığı arabayla eşinin kaldığı eve gitti. Burada eşi ile çocukları M.A (4) ve Y.A.´yı (6) da alarak Bursa´ya doğru yola çıktı. Bu sırada aralarında yine tartışma başladı. Arabadan inerek tartışmaya devam ettiler. Y.A. eşini bıçaklamaya başladı. Arabada bulunan arkadaşı C.A. müdahale etmek istemesine rağmen elindeki bıçakla onu da tehdit eden zanlı, olay yerinden kaçtı. 30 yerinden bıçaklanan R.A. haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekibi tarafından Balıkesir Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Vücudunda birçok bıçak darbesi olan, ameliyat edilen ve ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan talihsiz kadın, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Zanlı Y.A. ise Dursunbey ilçesindeki bir petrol istasyonunda, arabadan inerek yaya olarak ormanlık araziye kaçtığı bildirildi. Çocukları ise arkadaşı C.A. tarafından Bursa Büyükorhan ilçesinde ikamet eden dedeleri M.A.´ya götürüldü. Daha sonra Dursunbey İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne giden C.A. oradan Kepsut İlçe Jandarma Komutanlığı´na giderek ifade verdi. Cinayetle ilgili tahkikat başlatan jandarma ekipleri cinayet zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli