Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Bozdur bozdur harca...

Bozdur bozdur harca...

Belediyenin bütçesi sonunda kabul edildi

Erdek Belediyesi`nin 2013 mali yılı bütçesi AK Parti gurubunun tüm itirazlarına rağmen CHP`li üyelerin oylarıyla kabul edildi.
Erdek Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın başkanlığında toplandı. CHP grubundan Mehmet Ali Yağcı, AK Parti grubundan Turan Gün, Yılmaz Öğrenir ve Halil Aydöner`in katılmadığı toplantıda gündem de bulunan iki madde görüşüldü.
Gündemin birinci maddesi, Erdek Belediyesi`nin 2013 mali yılı tahmini bütçesinin görüşülmesiydi.
Erdek Belediyesi Meclis Toplantısına üçüncü kez gündemine alınan belediyenin 2013 yılı mali bütçesi üst başlıklar halinde okunup 19 milyon 850 bin lira olarak açıklandı.
Belediyenin 2013 mali yılı bütçesine, meclisi yöneten Belediye Başkanı Hüseyin Aysan olmak üzere, toplantıda hazır bulunan AK Partili meclis üyeleri Melek Decan Erarslan, Aycan Ener ve K. Sabri Çağlar`ın `ret` oylarına karşın, toplantıda yer alan CHP`nin 8 meclis üyesinin `evet` yönünde kullandıkları oylarla, belediyenin 2013 yılı bütçesinin 19 milyon 850 lira olarak belirlenmesi oy çokluğu ile kabul edilmiş oldu.
Toplantının ikinci gündem maddesi, ikinci konutlarda uygulanan su kullanım ücret bedelleri konusu oluşturuyordu.
Bu konu da mecliste görüşüldükten sonra, Erdek`te ikinci konutlara uygulanan farklı su ücret tarifesi CHP ve AK Partili üyelerin `evet` yönünde kullandıkları oylarıyla oy birliği ile yazlık ve kışlık ortamı ortadan kaldırılarak su ücret tarifesi tek tipe indirildi.
Mehmet Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı