Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BSM ailesinden dalış etkinliği

BSM ailesinden dalış etkinliği

BSM Ailesi bu hafta sonu Cumartesi günü yaklaşık 10 kişilik bir grup ile önce spor tırmanış yapmak için Üniversitedeki tırmanma duvarının yolunu tuttu.

BSM Ailesi bu hafta sonu Cumartesi günü yaklaşık 10 kişilik bir grup ile önce spor tırmanış yapmak için Üniversitedeki tırmanma duvarının yolunu tuttu.
Yaklaşık 5 saatlik bit etkinlik gerçekleştiren macera severler duvardaki farklı rötarlarda spor tırmanışı yapmanın heyecanını yaşadılar.
Ertesi gün aynı ekip sezonun ilk dalış etkinliği için Ayvalık´ ın eşsiz güzellikteki dalış noktalarına doğru Ayvalıktan tekne ile yola çıktı. İlyosya Adasına demirleyen teknede İstanbul, İzmir, Bursa´dan birçok dalıcı bir araya geldi.
BSM Maceraseverler Kulübü üyeleri ilk defa dalış deneyimi yaşamanın keyfini çıkarttı.
BSM Maceraseverler adına konuşan Onur Ayan, ?Bu hafta ilk defa dalış deneyimi yaşayan 10 arkadaşımıza Ayvalıktaki dalış noktalarında farklı bir deneyim yaşattık. Grup olarak amacımız Balıkesir´de yapılabilecek çok farklı dallarda bir çok etkinlik olduğunu halkımıza göstermek. Biz bunu yaparken asla ticari bir amaç gütmüyoruz.Masrafları paylaşıyoruz ve grupça hep birlikte farklı deneyimler yaşayıp eğleniyoruz.Biz doğada vakit geçirmeyi seviyoruz. Bu hafta organizasyonumuza rehberlik eden İda dalış okuluna bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz? dedi.
İda Dalış Okulu Eğitmeni Mehmet Yılmaz Tabanlı ise ?Ayvalık, Türkiye´nin Kızıldenizi olarak isimlendirilmiş, görüşün her mevsim çok açık olduğu, her havada demirlenecek bir ada arkası/önü/yanı bulunabildiğinden dolayı oldukça tercih edilen yerlerden biridir. Yaklaşık 50 farklı dalış noktasına sahip olması dalıcıları ayrıca Ayvalık´ı tercih etmelerinde en büyük etken? diyerek tüm dalış meraklılarını Ayvalık´a davet etti.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: ailesinden dalış etkinliği
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false