Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BSM, Ramazan Ayını çocuklara ayırdı

BSM, Ramazan Ayını çocuklara ayırdı

Balıkesir Sanat Merkezi (BSM) oyuncuları Ramazan ayında da çocuklarla birlikte olmaya devam ediyor.

Balıkesir Sanat Merkezi (BSM) oyuncuları Ramazan ayında da çocuklarla birlikte olmaya devam ediyor.
Ramazan etkinlikleri kapsamında Kipa Aile Kulübünde sahne alan BSM oyuncuları miniklerin gönlünü fethetti. Kipa Aile Kulübü'nün düzenlediği Ramazan eğlencelerinde BSM oyuncuları  yazıp yönettikleri oyunla çocuklara tiyatro sevgisini aşılamanın mutluluğunu  bir kez daha yaşadılar.
Dostluk Perisi Lili” adlı çocuk oyunuyla sahne alan ekipte Dostluk Perisi Liliyi Dilşat Tutukoğlu, sevimli eşeği Mustafa Kuşçu canlandırdı. Oyunun tekniğini Balıkesir Sanat Merkezinin Genel Sanat Yönetmeni Onur Ayan yaptı. Arkadaşlığı, diş sağlığının önemini, yardımlaşma ve  hayvan sevgisi gibi konuları eğlendirici bir dille anlatan oyun, çocukların katılımıyla daha güzel bir hale geldi. Oyun sonunda balon dağıtımı ve yüz boyamayla minikler eğlenceye devam ederken yetişkinler Genel Sanat Yönetmeni Onur Ayan ‘dan BSM kursları ile ilgili bilgi aldı.
Ramazan boyunca 18 Temmuz Cuma günü saat 21:30'da bir kez daha Kipa Aile Kulübünün salonunda minik izleyicilerle buluşacak olan BSM oyuncuları Ramazan ayında çocukları eğlendirmeye devam edecek.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false