Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BSO Başkanı Eğinlioğlu Vali Yazıcı´yı ziyaret etti

BSO Başkanı Eğinlioğlu  Vali Yazıcı´yı ziyaret etti

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Hasan Ali Eğinlioğlu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´yı makamında ziyaret ett

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Hasan Ali Eğinlioğlu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´yı makamında ziyaret etti.
Kabullerinden dolayı Vali Ersin Yazıcı´ya teşekkür eden Başkan Eğinlioğlu, yönetimde yer alan kurul üyelerini de takdim ederek, Balıkesir´in her alanda daha da gelişmesi için çalışacaklarını ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ersin Yazıcı ise, BSO Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu ile Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi.
Devlet olarak her zaman iş dünyasının yanında olduklarını ve ortak paydalarda desteklemeye devam edeceklerini söyleyen Vali Yazıcı, "Sanayi Odaları kentin kalkınmasında çok önemli görevler üstlenmektedir. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz zaman çok güzel işler çıkacaktır ve işler rahatlıkla sonuçlanacaktır.? diye konuştu. Haber Merkezi
Haber



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli