Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BSO Başkanı İsmail Uğur:

BSO Başkanı İsmail Uğur:

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur, Türkiye´nin 1 Kasım seçimleriyle zor günleri atlatacak iradeyi bir kez daha ortaya koyduğunu söyledi.

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur, Türkiye´nin 1 Kasım seçimleriyle zor günleri atlatacak iradeyi bir kez daha ortaya koyduğunu söyledi.
"Türkiye´nin önünde yeni bir sayfa açıldı" diyen Uğur, ülke ekonomisinin iyi yönde gelişme göstermesi için ihtiyaç duyulan istikrarın net olarak ortaya çıktığını ifade etti.
Ülkelerin, rekabet gücünü sadece ekonomi alanlarında göstermediğini, siyasi ve idari istikrarıyla da dik durabildiğine dikkat çeken BSO Başkanı İsmail Uğur, 1 Kasım seçim sonuçlarıyla Türkiye´nin önemli bir avantaj yakaladığını söyledi. Dış dünyadan bakınca siyasi istikrarsızlık, vesayet tartışmaları, ekonomik belirsizlik, çatışma ortamı görüntüsünün Türkiye´ye büyük zararlar verdiğini hatırlatan Uğur, bunu sancısını ve zararını iş aleminin yakından gördüğünü kaydetti. Uğur, şu açıklamayı yaptı: "Hayat tek boyutlu yaşanmıyor. Hele Türkiye´nin tartışmasız büyük bir güç olduğu gerçeğinin bilindiği bir ortamda siyasi istikrarsızlık bu topraklar üzerinde herkese zarar verecek boyutlara gelmişti. Demokrasinin faziletli bir seçimi, kaderden tercihe geçişi sağlayan bu seçimi güvenlik içinde yapmış olmanın huzurunu taşıyoruz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a, Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu´na, bakanlarımıza, milletvekillerimize, bütün siyasi parti temsilcilerine gösterilen dirayet ve anlayış için teşekkür ediyoruz. Bu sonuçların milli iradenin ortaya çıkması olarak kabul edilip saygıyla karşılanması dileğimizi ifade ediyoruz. Bu ülke insanının artık terörle, gözyaşıyla, acılarla karşılaşmaması için bir adım attık. Bunun peşinden ayrılmadan ilerlemek her demokrat yapının görevi olmalı. Bu seçimlerin ülkemize, esenlikli, daha olumlu, güçlü yarınlara kapı açmaya vesile olmasını temenni ediyoruz."
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Başkanı İsmail Uğur
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli