Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BSO Başkanı Uğur, aday olmayacağını açıkladı

BSO Başkanı Uğur, aday olmayacağını açıkladı

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, 13 Nisan tarihinde yapılacak BSO seçiminde aday olmayacağını açıkladı.

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, 13 Nisan tarihinde yapılacak BSO seçiminde aday olmayacağını açıkladı.
BSO Başkanı İsmail Uğur, Mart ayı meclis toplantısı sonrası yaptığı konuşmada, 13 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimlerde aday olmayacağını duyurdu.
BSO Mart ayı meclis toplantısı sonrası Meclis Başkanı Hakan Özdamar açılış konuşması yaptı.
BSO faaliyetlerinin sunumunun yapıldığı Meclis toplantısında konuşan Başkan Uğur, "Mayıs 2013 yılında oda tarihinin en yüksek katılımı ve ilk defa iki liste ile yapılan seçimlerinde % 80 gibi yüksek bir oy oranı ile Balıkesir Sanayicisi bizlere hizmet etme görevi vermiştir. 5 yıllık dönemde, Balıkesir´in tarihinde, sanayi ve istihdam anlamında önemli yatırımlara çok şükür imza attık. Organize Sanayi Bölgemiz % 100 doluluğa ulaştı. 2017 yılında Balıkesir ülkemizde açık ara farkla en fazla sanayi yatırımı alan il oldu. Bu dönemde Balıkesir de ciddi bir uyum ve beraberlik vardı. Biz hiç kimseyi ötekileştirmedik. Bu uyum sayesinde, bizler Türkiye´nin en çok yatırımı alan ili olma başarısını gösterdik" dedi.
Balıkesir Sanayi Odası´nın 30 yıl boyunca üyelerini ziyaret etmeyen, üyelerinin dertleri ile dertlenmeyen bir sanayi odasından, ulaşılabilir ve çözüm odaklı bir oda haline getirdiklerini kaydeden Uğur, kendilerine destek veren tüm kurum ve kuruluşların temsilcilerine teşekkür etti.
Konuşmanın ardından Başkan Uğur ve Meclis Başkanı Özdamar, yönetim kurulu üyelerine ve oda çalışanlarına plaket takdim ettikten sonra toplantı anı fotoğrafı ile sona erdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli