Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BSO, Uluslararası Arabuluculuk Sempozyumu´nda

BSO, Uluslararası Arabuluculuk Sempozyumu´nda

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, Uluslararası Arabuluculuk Sempozyumu´na katıldı.

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, Uluslararası Arabuluculuk Sempozyumu´na katıldı.
Yargıtay, Adalet Bakanlığı, Türkiye Barolar Birliği (TBB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen ´Uluslararası Arabuluculuk Sempozyumu´ İstanbul´da yapıldı.
T.C Adalet Bakanlığı, Yargıtay, Türkiye Barolar Birliği ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen ?Uluslararası Arabuluculuk Sempozyumu? Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur ve çok sayıda davetlinin katılımıyla 29-30 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi.
Balıkesir Sanayi Odası (BSO) adına hukuk temsilcilerinin de takip ettiği sempozyumda arabuluculuk müessesesinin Amerika, İngiltere ve Avusturya´daki uygulamaları, zorunlu arabuluculuk, hukuki teşvik ve adalete erişim, arabuluculuk etiği, eğitimi ve denetimi, arabuluculuk yapabilecek kişiler ve kurumlar, Türkiye´ de arabuluculuğun ve adaletin geleceğine bakış, iş hukukunda arabuluculuk ve ticaret hukukunda tahkim ve arabuluculuk konuları işlendi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli