Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BSO üyesi 12 şirket Türkiye´nin en büyükleri arasında

BSO üyesi 12 şirket Türkiye´nin en büyükleri arasında

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) üyesi 12 şirket Türkiye´nin en büyükleri arasına girmeyi başardı.

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) üyesi 12 şirket Türkiye´nin en büyükleri arasına girmeyi başardı.
İstanbul Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen ?Türkiye´nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu? çalışmasının 2014 yılı sonuçları açıklandı.
Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, Türkiye´nin ikinci Büyük Sanayi Kuruluşu çalışmasının 2014 sonuçlarının açıklanmasını takiben yaptığı açıklamada, Balıkesir Sanayi Odası (BSO) üyesi 12 şirketin ülkemizin en büyükleri arasında yer almayı başardığını belirtti.
Ülkemizdeki istikrar ve güven ortamında bu başarıyı yakalayan tüm firma yöneticilerini kutlayan Uğur, firmaların başarısında pay sahibi tüm çalışanlarını kutlayıp, önümüzdeki yıllarda da başarılarının devamını diledi.
İşte! BSO Üyesi 12 şirket: ?Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. , Teksüt Süt Mamülleri San. ve Tic. A.Ş. , Mar Tüketim Maddeleri İhracat İthalat San. ve Tic. A.Ş. , Bupiliç Entegre Gıda San. Tic. A.Ş. , A.B Gıda San. ve Tic. A.Ş. , Kula Yağ ve Emek Yem San. Tic. A.Ş. , Tellioğlu Yem-Gıda Entegre Tesisleri San. ve Tic. A.Ş. , Camiş Madencilik A.Ş. , Ayhan Sezer Yağ ve Gıda Endüstrisi Ticaret Ltd. Şti. , Gesbey Enerji Türbini Kule Üretim San. ve Tic. A.Ş. , Tukaş Gıda San. ve Tic. A.Ş. , Bandırma Has Un Fabrikası Ltd. Şti.?

Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı