Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

BSO Başkanı Uğur, Bakan Yılmaz'la görüştü

BSO Başkanı Uğur, Bakan Yılmaz

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmazdan Balıkesire savunma sanayi yatırımlarının getirilmesi için destek istedi.

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz`dan Balıkesir`e savunma sanayi yatırımlarının getirilmesi için destek istedi.
BSO Başkanı İsmail Uğur hafta sonu Balıkesir`de bazı ziyaret ve temaslarda bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile bir araya geldi. BSO`nun çiçeği burnunda genç başkanı İsmail Uğur, Balıkesir`de savunma yan sanayisinin oluşturulması ve desteklenmesi konusunda girişimde bulundu. Uğur Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz`dan; Aselsan, Havelsan, Tusaş, Roketsan, İŞBİR gibi firmaların Balıkesirİlinde `Onaylı Tedarikçi` konusunda çalışma yapması için destek istedi. Ayrıca, görüşmede Komanda Av şirketinin sahibi Muhammet Şeremet Savunma Bakanı Yılmaz`a Balıkesir`deki patlayıcı sektörü yatırımları ve sorunları ile ilgili bilgi sundu.
Bu arada, BSO`dan konuyla ilgili yapılan basın duyurusunda Milli Savunma Bakanıİsmet Yılmaz`ın BSO Başkanı İsmail Uğur`un bu destek taleplerine nasıl bir yaklaşım gösterdiğiyle ilgili bilgi ve detay verilmedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli