Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

BTB seçim bugün yapılıyor

BTB seçim bugün yapılıyor

Bandırma Ticaret Borsasında üç yıl süreyle görev yapacak olan yönetim organlarının seçimi yarın yapılacak. Seçimde, yönetim kurulu için Halit Sezgin ve Aydın Toyguna ait aday listeleri yarışacak.

Bandırma Ticaret Borsası`nda dört  yıl süreyle görev yapacak olan yönetim organlarının seçimi yarın yapılacak. Seçimde, yönetim kurulu için Halit Sezgin ve Aydın Toygun`a ait aday listeleri yarışacak. 02 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak, Ticaret Borsası seçimlerine aday olan Aydın Toygun ve ekibi Eken Prestige Otel Dalyan Clup salonunda çok katılımlı bir yemek verdi.
Bandırma Ticaret Borsası`nın 2 Mayıs 2013 günü yapılacak genel kurulu yaklaşırken, verilen yemekte söz alan Başkan adayı Aydın Toygun, 1940 yılından beri, üyelerinden ve üreticilerinden almış olduğu güçle varlığını sürdüren Ticaret Borsamızın 02 Mayıs tarihinde yapılacak olan Meclis Üye seçimleri öncesinde sizlerle projelerimizi paylaşmak, grup arkadaşlarımızla tanıştırmak amacıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz`` dedi.
Meclis adaylarının, Erdem Özcan, Servet Altıncı, Yahya Alak, Adnan Poyraz, Hüseyin Geçici, Ersin Koç, Ali Ufuk Can,Erhan Karabacak, Mümin Kuru, Mümin Kuru, A.Aydın Toygun, Kadir Alkış, Mustafa Uçar, Şevki Tan ve Ertan Güngör`den oluşan adayların ismini okuyan Aydın Toygun`un ardından Mustafa Uçar, gecede projeleri ile ilgili bilgiler sundu. Adnan Poyraz da yaptığı konuşmada Borsa Meclis üyeliği seçimlerine katılmak, aday olmak, her borsa üyesinin hakkı olduğuna dikkati çekerek,``Yeni liste oluşumundan rahatsızlık duymamak gerekir`` dedi.
2 Mayıs`ta yapılacak olup, 206 üyenin oy kullanma hakkına sahip bulunduğu Borsa genel kurulu için daha önce Aydın Toygun başkan adaylığını açıklamıştı.
Seçimde mecliste görev alacak 14 üye, daha sonra kendi arasında beş kişiden oluşan yönetim kurulunu seçecek. Yönetim kurulu da kendi arasında görev paylaşımı yapıp, başkanını belirleyecek.
Ahmet Pesen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli