Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BTB´dan seçim değerlendirmesi

BTB´dan seçim değerlendirmesi

Bandırma Ticaret Borsası(BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, seçimi değerlendirdi. Sezgin, şu açıklamayı yaptı:

Bandırma Ticaret Borsası(BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, seçimi değerlendirdi. Sezgin, şu açıklamayı yaptı:
?1 Kasım 2015 genel seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Yüksek bir katılım oranıyla gerçekleştirilen genel seçimlerde milletimiz, büyük bir olgunlukla iradesini sandıkta göstermiştir.
Genel Seçimler sonucunda oy oranını önemli ölçüde artırarak iktidarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi ile TBMM´de temsil edilecek partileri kutlarız. 1 Kasım sonuçları, ekonomik ve sosyal reformların hız kazanması, sorunların bir an önce çözümü, barış ortamının yeniden tesis edilmesi, yatırımların güven içinde tekrar başlaması, demokratikleşme sürecinin devam etmesi için halkın verdiği yeni bir fırsattır. Yeni parlamentomuzun Ülkemizin sorunlarını çözümlemek, refah seviyesini arttırma konusunda iktidarıyla, muhalefetiyle, düşünenleriyle, üretenleriyle hep birlikte çaba göstermesini ve uyum içinde çalışmasını arzu ediyoruz.
Seçim sonuçlarının ülkemizin demokratik, hukuki, ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunması en büyük temennimizdir. Bu vesileyle 1 Kasım seçimlerinin başta şehrimiz ve bölgemiz olmak üzere tüm ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: seçim değerlendirmesi
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı