Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BTO ?Yaşama Uyanış? konulu seminer düzenledi

BTO ?Yaşama Uyanış? konulu seminer düzenledi

Bandırma Ticaret Odası 18. Meslek Komitesi organizasyonunda düzenlenen Erim Ergün ile ?Yaşama Uyanış? semineri yoğun ilgi gördü.

Bandırma Ticaret Odası 18. Meslek Komitesi organizasyonunda düzenlenen Erim Ergün ile ?Yaşama Uyanış? semineri yoğun ilgi gördü.
Moderatörlüğünü Gözde Ergür´ün üstlendiği seminerin açılış konuşmasını yapan 18. Meslek Komite Başkanı Figen Arslan, ?İş hayatının stresi, yoğunluğu içerisinde kaybolmuş iş arkadaşlarım, evlerinde kendilerini çocuklarına adamış sevgili hemcinslerim, en son kendinizi ne zaman sevdiniz, hatırlıyor musunuz? İşte bu akşam kendimize harika bir hediye veriyoruz çünkü bu akşam uykudan uyanıp bizi kendimize getirecek muhteşem bir yaşam koçu var aramızda, şimdi hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyor ve Sevgili Erim Ergün´ü sahneye davet ediyorum? dedi.
Daha sonra sahne alan ünlü yaşam koçu Erim Ergün, ?Bu seminerdeki amacımız bilinçaltında en sık rastladığımız ve bizleri sınırlayan inanç, duygu ve egosal benlikleri ışık tutarak özgürleşmeye başlamak ve ayrılıktan bütünlüğe adım atmaktır.? dedi.
Her insanın ilkokul yaşamından itibaren ailesinden ve çevresinden otorite olarak kabul ettiği kişilerden edindiği ve bilinçaltına bir tohum olarak ekilen inançlarının bulunduğunu dile getiren Ergün, bu inançların zamanla kişilerin hayatlarında yaşadıkları deneyimlerle de güçlenerek yeni inanç kalıplarıyla derinlerinde yer etmeye başladığını söyledi.
Tüm bu inançların birçok duygu ile beslendiğini vurgulayan Ergün ?Örneğin güvensizlik, değersizlik, yetersizlik ve kendine acıma duygusu en sık rastlananlardır. Yaşamımızda zamanında ifade edilmemiş ve özgürleşilmemiş duygular sonrasında bizim yaşamımızı yönetmeye ve buna uygun olay ve kişileri hayatımıza çekmeye sebep olur. Biz her defasında ?niye bu benim başıma geliyor?? derken içimizdeki kurban bilinci daha da güçlenir ve içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Bu noktada tüm bu inanç ve duygulara sahip egosal benliklerimizi fark etmek onları bilinçaltımızdan bilince çıkarıp ışık tutmak, özgürleşmek elzemdir. Bilinçaltı düşüncelerimiz, bilince çıkmadıkça karşımıza kader olarak çıkar.? dedi.
Seminere katılanların öz benlikleriyle buluşmak, huzuru ve dengeyi hissetmek adına güçlü bir adım attıklarını ifade eden Ergün ?Bilinçaltınızda sizi, muhteşem ışığınızı açığa çıkarmanızı engelleyen duygu ve inançları fark edip özgürleşmeye başlayacaksınız. Bu seminerde sizin yürekten niyetiniz doğrultusunda güçlü şifalanmalar gerçekleşecek. Ses yaratımdır ve de Öz´den sesleşmek adına güçlü bağlantılar kurmaya başlayacaksınız? ifadelerini kullandı.
"Yaşama Uyanış" adlı kitabını okurları için imzalayan Ergün´e Bandırma´lıların ilgisi büyüktü.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli