Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

BTO ev sahipliğinde oda ve borsa başkanları toplandı

BTO ev sahipliğinde oda ve borsa başkanları toplandı

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) ev sahipliğinde düzenlenen Balıkesir İli Oda ve Borsalar İstişare Toplantısı, ilçe oda başkanlarının da katılımıyla yapıldı.

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) ev sahipliğinde düzenlenen Balıkesir İli Oda ve Borsalar İstişare Toplantısı, ilçe oda başkanlarının da katılımıyla yapıldı. 
BTO istişare toplantısında ilçemizi Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Sarı temsil etti.                               
Balıkesir İli Oda ve Borsalar İstişare Toplantısı, Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula ve Meclis Başkanı Okan Telaşeli ev sahipliğinde Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Ayvalık Ticaret Odası, Balıkesir Sanayi Odası, Balıkesir Ticaret Borsası, Bandırma Ticaret Odası, Bandırma Ticaret Borsası, Burhaniye Ticaret Odası, Edremit Ticaret Odası, Edremit Ticaret Borsası, Erdek Ticaret Odası, Gönen Ticaret Odası, Gönen Ticaret Borsası, Susurluk Ticaret Odası, Susurluk Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları  ile Genel Sekreterlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 
Toplantıda, sektörlerin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri, Balıkesir ve ilçeler özelinde yapılmakta olan projeler, yapılmasını planlanan faaliyetler görüşüldü. 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, “Odamızın ev sahipliğinde gerçekleştirmiş olduğumuz ve yaşanan sorunlar ile çözüm önerilerini istişare ettiğimiz toplantıya katılım sağlayan Valimize, İlçe Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlarımıza, Meclis Başkanlarımıza ve Genel Sekreterlerimize çok teşekkür ediyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi. 
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ise yaptığı konuşmada, Balıkesir'in gelişmesi adına oda ve borsaların birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarından büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, bu uyumun daima süreceğine dair olan inancını dile getirdi. 
Bölgesel ekonomik gelişmeler, emtia ile enerji fiyatlarında yaşanan artışların ve İklim değişikliğinin bölgesel etkilerinin değerlendirildiği toplantıda 16. Uluslararası Ayvalık Zeytin Hasat Festivali'ne katkılarından dolayı Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Erdoğmuş'a plaket takdim etti. 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı