Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bu belediye ?Sosyal Belediyecilik? anlayışı ile dikkat çekiyor

Bu belediye ?Sosyal Belediyecilik? anlayışı ile dikkat çekiyor

Sındırgı Belediyesi, Sosyal Belediyecilik projeleri ile ilçenin her köşesine ulaşıyor.

Sındırgı Belediyesi, Sosyal Belediyecilik projeleri ile ilçenin her köşesine ulaşıyor.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda hem belediye, hem kamu kurumlarının hizmetleri hem de hayırsever vatandaşların destekleri ile en ücra köşelerdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılırken, özellikle yaşlılar olmak üzere tüm vatandaşlar uygulamadan mutlu oluyor.
Kişisel bakımdan, ev temizliğine, soba yakma hizmetine, yakacak yardımlarından, gıda yardımlarına kadar vatandaşların ihtiyaçları Sındırgı Belediyesi ve hayırsever vatandaşlar işbirliği ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılarak gönüllerde bir hoş seda yaratılıyor. Aynı zamanda engelli ve yatalak hastaların ayağına kadar ulaştırılan hasta yatağı, tekerlekli sandalye ve akülü araçlar ise vatandaşların yaşamını kolaylaştırıyor.
Sındırgı Belediyesi yeni hizmet binasının zemin katına kurulan Sevgi Market proje uygulamasıyla, gıda ve kıyafetlerin yer aldığı market hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturuyor.
Elden Ele Evden Eve kampanyası ile Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kullanılabilir durumdaki ihtiyaç fazlası ev eşyalarını evden alıyor, ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine kadar götürüyor.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false