Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bu Butonla Kimsesiz Yaşlılara Belediye evlat oluyor!

Bu Butonla Kimsesiz Yaşlılara Belediye evlat oluyor!

Dursunbey Belediyesi hayata geçirdiği Sevgi Eli butonu projesi ile tek bir butona basarak kimsesiz yaşlıların 7 gün 24 saat yardımına koşuyor.

Bu proje ile belediye yaşlıların adeta evladı oluyor.
Türkiye´de birçok belediyeye örnek olacak projelere imza atan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, muhteşem bir projeye daha imza attı.
Dursunbey´de kimsesiz yaşlıların misafir edildiği Sevgi Evi projesinin devamı olarak geliştirilen proje ile yalnız yaşayan vatandaşların evlerine Sevgi Eli butonu yerleştiriliyor. Oluşturulan çağrı merkezine bağlı olan bu buton 7 gün 24 saat esasına dayalı olarak çalışıyor. Yaşlıların tüm isteklerinin karşılandığı Sevgi Eli butonunda, evde bakım hizmetleri, temizlik hizmetleri, sağlık hizmetleri, tadilat hizmetleri ve yaşlıların istedikleri yerlere götürülmesi gibi birçok hizmet yer alıyor. Yatalak hastalara özel olarak yataklarına yerleştirilen butonla da, belediyenin bot yatakta yıkama hizmeti dahil bir çok hizmet vatandaşlarla buluşuyor
Proje hakkında bilgi veren Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan; ?Dursunbey Belediyesi olarak sevgi eli butonumuzu faaliyete geçirdik. Dursunbey´de şu anda evinde yalnız yaşayan pırıl pırıl ihtiyarlarımız var. Onların dualarını almak için sevgi evi butonunu kurduk. Hep sevgi ile gidiyoruz. Sevgi evini kurmuştuk. Şimdide Sevgi eli butonu kurduk. Allah nasip ederse bu butondan Dursunbey´de 300 civarında eve kuracağız. Bu buton 7 gün 24 saat yalnız yaşayan insanlarımız düğmeye bastığında çağrı merkezimizdeki operatör karşısına çıkacak. Hastalıkta sağlıkta her türlü konuda yaşlılarımızın emrindeyiz.? dedi.

Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli