Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bu gurur Sındırgı´ya ait!

Bu gurur Sındırgı´ya ait!

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Marmara Bölgesi´nin en beğenilen ilçe belediye başkanı seçildi.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Marmara Bölgesi´nin en beğenilen ilçe belediye başkanı seçildi.
Sındırgı ilçesi Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Marmara Bölgesinin en beğenilen Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı ödülünü aldı.
Türkiye Belediye Başkanları Birliği tarafından düzenlenen oylamada Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, yaptığı çalışmalar ile Marmara Bölgesinde en beğenilen Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.
Beş ayrı kategoride düzenlenen Türkiye´nin en beğenilen belediye başkanları oylamasında başkan Yavaş, vatandaşlardan tam destek alarak Marmara bölgesinde birinci olurken Türkiye genelinde dördüncü sırada yer aldı.
Yapılan oylamada başkan Yavaş, Marmara bölgesinde yer alan İstanbul, Balıkesir, Bursa, Kocaeli, Tekirdağ ve Sakarya büyükşehir statüsündeki illerde 114 belediye başkanını geride bırakarak Marmara bölgesinin en beğenilen belediye başkanı unvanını aldı.
Başkan Yavaş, ödülünü dün akşam Ankara MEB Şura salonunda gerçekleştirilen törende alırken, etkinlik boyunca Ankara Balıkesirliler Dernek Başkanı ve üyeleri de Başkan Yavaş´ı yalnız bırakmadı. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: gurur Sındırgı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli