Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bu ilçede temizlik hizmeti 7/24

Bu ilçede temizlik hizmeti 7/24

Edremit İlçesinde durmak yok temizliğe devam.

Edremit İlçesinde durmak yok temizliğe devam.
Edremit Belediyesi, yaz mevsiminde bir milyonu geçen nüfus ve araç yoğunluğuna karşın temizlik hizmetlerini 7/24 saat esasına göre yerine getirmeye devam ediyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezi başta olmak üzere, yoğunluğu yaşandığı turistik mahalleler ve ilçe genelinde meydanlar, ana arterler, parklar, okul çevreleri başta olmak üzere tüm mahallelerde evsel atıkların toplamasından, cadde ve sokakların temiz tutulmasına, çöp konteynırlarının dezenfenkte edilmesine kadar tüm çalışmalar herhangi bir aksaklığa yer verilmeden gerçekleştiriliyor. Yaz mevsiminde yaşanan yoğunluğa karşın çöp taksi hizmeti ile yoğunluk yaşanan noktalarda ki konteynırlar sık sık boşaltılırken, meydanlar, parklar, pazaryerleri ve ana arterler düzenli olarak yıkanıyor. Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından cadde ve sokakların ot temizliği ile parkların bakımı yerine getiriliyor.
150 bin olan nüfusun yaz mevsiminde 1 milyonun üstüne çıktığını belirten Edremit Belediye Başkan Vekili Mehmet Ertaş, yerel yönetim olarak temizlik hizmetlerini en önemli görev olarak gördüklerini vurgulayarak vatandaşlara temiz bir kent sunabilmek için 7 gün 24 saat çalıştıklarını söyledi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: ilçede temizlik hizmeti
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli