Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bu öğrenciler TEOG sınavında destan yazdı

Bu öğrenciler TEOG sınavında destan yazdı

Eğitim Destek Evi öğrencileri TEOG sınavında destan yazdı.

Eğitim Destek Evi öğrencileri TEOG sınavında destan yazdı.
Bandırma Belediyesi desteğiyle hizmet veren Eğitim Destek Evi öğrencileri TEOG sınavından tam puanlar çıkarttı.
Eğitim Destek Evi´nde eğitim gören TEOG sınavında yüksek puan alan 8. Sınıf öğrencileri ve öğretmenler Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Dursun Mirza Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş ismi verilen kısa adıyla TEOG sınavında yüksek puan alan Eğitim Destek Evi 8. Sınıf öğrencilerine tablet ve çeşitli kitap, defter ve kalem hediye etti.
7 yıldır çağdaş bir eğitim veren Eğitim Destek Evin´de eğitim gören öğrencilerden TEOG sınavında iki öğrenci 700 tam puan, iki öğrenci 696 puan ve üç öğrenci 692 puan aldı.
Eğitim Destek Evinin başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mirza, ?Bandırma Belediyesi olarak 7 yıldır bu hizmeti veriyoruz. 6-7 ve 8 sınıflara yönelik liseye hazırlık aşamasındaki öğrencilerimize etüt vererek onların başarılarına katkı sağlıyoruz. Eğitim Destek evimizde 100 öğrenci 8. Sınıfta olmak üzere toplamda 170 civarında öğrencimize eğitim öğretim hizmeti veriyoruz. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bütün okullarımızda sınava yönelik kurslar düzenlenmesine rağmen yüzlerce öğrencinin bizi tercih etmesi Eğitim Destek Evindeki başarı grafiğine dayanmaktadır. Öğrencilerimize kitap yardımı yapılıyor ayrıca kitap yardımı kampanyamızla ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine bu öğretim yılında 3000´e yakın kitap yardımı yapılmış. Kentimizde okuyan öğrencilere internet hizmeti sağlayarak ödevleri için yazıcı çıktısı veriyoruz. Her geçen yıl başarı grafiğimiz biraz daha yükseltiyoruz. Bizler sosyal Belediyecilik anlayışımızla en iyi, en kutsal görevi çocuklarımıza yapılan geleceğimize yapılan hizmet olduğuna inanarak bu çalışmaları yürütüyoruz. Ben Belediye Başkanı olarak öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyor Anadolu ve Fen Liselerine yerleşecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum.? dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli