Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Bu başarı sizlerin çocuklar

Bu başarı  sizlerin  çocuklar

Erdek 18 Eylül Ortaokulu Atletizm Takımını çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan, okul atletizm takımının elde ettiği başarıları çocuklara armağan etti.

Erdek 18 Eylül Ortaokulu Atletizm Takımını çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan, okul atletizm takımının elde ettiği başarıları çocuklara armağan etti.
Erdek 18 Eylül Ortaokulu Atletizm takımı, 3-4 Nisan 2014 tarihlerinde Balıkesir`de yapılan Atletizm İl Şampiyonası yarışmalarına küçük kızlar, yıldız kızlar, küçük erkekler ve yıldız erkekler olmak üzere toplam 4 kategoride 32 sporcu ile katıldı.
Toplam 25 dalda yarışan sporcularımız, yarışmalar sonucunda toplam 29 madalya kazandılar.   Küçük erkekler dördüncülük kupası, küçük kızlar ve yıldız kızlar takımları Balıkesir Atletizm İl Şampiyonluğu Kupasını kazandı.
Erdek`e ilkleri yaşatmayı aralıksız sürdüren Rüzgar Kızlara ilave olarak küçük kızlarda ilçemizi, ilimizi İzmir`de yapılacak olan Bölge Şampiyonluğu yarışmalarında temsil edecekleri öğrenildi.
4 Nisan tarihinde sona eren Balıkesir Atletizm İl Şampiyonası sonrasında Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan ve 6 sporcumuz ilçemize geri dönmeyip, Balıkesir Gençlik Ve Spor Kulübü ile birlikte 5-6 Nisan 2014 tarihlerinde Mersin`de yapılacak olan 16 Yaş altı Türkiye Şampiyonası Birinci Ayak yarışmalarına katılmak için Mersin`e gittiler.
Mersin`de 24 takımla mücadele ederek, sonucunda büyük başarılar elde eden sporcularımız Mersin`de turu atlayan taraf oldular.
Şimdi ise sporcularımız 15-16 Nisan 2014 tarihlerinde Eskişehir`de yapılacak olan finallerde mücadele edecek.
Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan, "Sporcularıyla birlikte çok özveride bulunduklarını belirtip, ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiğimizden kimsenin şüphesi olmasın, her şey çocuklar için. Amacımız Erdek`ten en az bir tane de olsa milli sporcu çıkarmaktır. Bunun için desteğe ihtiyacımız var" dedi.
Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı