Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bu proje Erdeke yaz-kış turist çeker

Bu proje Erdeke  yaz-kış turist çeker

Güney Marmaranın profesyonel turizm kuruluşlarından Mırız Turizm İşletmeleri tarafından yapımı devam eden Erdek Kralneyland projesi tamamlanmaya gün sayıyor.

Güney Marmara`nın profesyonel turizm kuruluşlarından Mırız Turizm İşletmeleri tarafından yapımı devam eden Erdek Kralneyland projesi tamamlanmaya gün sayıyor.
Proje henüz tamamlanmasına karşın günlük ziyaretçi sayısı her geçen gün artan Erdek-Gedeve Bölgesindeki Kralın çiftliğinde yapımı devam eden Kralneyland projesi içinde otopark, doğal çim futbol sahası, restaurant ve Lunaparkta son hazırlıklar yapılıyor.
Projenin mimarı müteşebbis işadamı Osman Mırız, dünyanın birçok yerindeki benzeri tesiste bir arada görmek mümkün olmayan yaban hayatı ve evcil hayvanların bir arada görmenin mümkün olacağı Erdek-Kralneyland Çiftliğinde, Agua park, Luna Park, Hayvanat Bahçesi, Botonik bahçe, spor sahaları, konser ve sosyal donatı ile kuzey yarım kürenin 80 bin M2`lik en büyük kompleksi olacağını söyledi.
Erdek Gedeve Bölgesine hayalindeki projeyi gerçekleştirmek için hiçbir masraftan kaçınmayan Osman Mırız, proje içinde yer alan hayvanat bahçesinde tüm evcil ve yaban hayatı hayvanlarının özel vete riner kontrolünde tutulduklarını bildirdi.
Erdek Kralneyland`da, dört ayrı ördek havuzunda binlerce Pekin ördeğinin havuzun üzerinde gökkuşağı oluşturan fıskiye altında raks edip, aynı tempoda öterek eşsiz bir melodinin temposunu tutmaları, uzaktan yükselen aslan sesi, sayısız ve cins köpeklerin havlama sesleri Gedeve Vadisine ayrı bir güzellik katıyor. 
Kralneyland Çiftliğinde, yer alan Akua Park su kaydırakları, gezi trenleri, lunaparkta bulunan atlı karıncalar, salıncak ve dönme dolap çeşitleri, çarpışan otolar, evcil hayvanlar serisinde dünyanın gıpta ile izlediği özel cins gezi atları, ördek kolonileri, karacalar, maymunlar, aslanlar, dağ keçileri, develer, ayılar, babunlar, kazlar, yaban koyunları, tavşan çeşitleri, güvercin çeşitleri, tavuk çeşitleri, ceylanlar, bıldırcın, baykuş, midilli atı ile domuzlar ziyaretçilerini bekliyor.
Çiftlik ziyaretçilere açıldığında, ilçe turizmine farklı pencere açan önemli bir proje olması bekleniyor.
Kapıdağ`da at gezisi yapılabilecek
Proje hizmete girdiğinde, dağ yollarında At`la geziler, çocuklar için midilli atı gezileri, iddialı özel müsabakalar için doğal çim stat, konser ve düğün alanları bulunuyor.
Kralneyland projesinde, sosyal tesis 2. kata dizayn edilmiş, amaç tüm güzellikleri yukarıdan izlemek.
Proje maliyeti net olarak açıklanamayan ve her geçen gün olumlu fikir katkısı ile zenginleşip maliyet anlamında tahmin edilemez bir bütçeye ulaşan çiftlik, çevrede yaşayan birçok kimse tarafından henüz bilinmese de, çağdaş dünyanın merkezi İstanbul, Bursa odaklı önemli kimlik ve çevreler hafta sonları fırsat buldukça geldikleri bu ortamda yorgunluk atıyor.
Erdek Kraldeyland`ın bu önemli konukları içinde bu hafta müzik dünyasının Divası Bülent Ersoy`un ziyaret etmesi bekleniyor.
Divanın, Bodrum`da ki programına ara vererek Erdek`e gelip Kraldeylan`da yorgunluk atması sağlanacak.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli