Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bu seneki Kutlu Doğum Haftası farklı formatta kutlanacak

Bu seneki Kutlu Doğum Haftası farklı formatta kutlanacak

Erdek İlçe Müftülüğü, 2015 Yılı Kutlu Doğum Haftası kutlama programını basına gönderdiği yazılı açıklamayla duyurdu.

Erdek İlçe Müftülüğü, 2015 Yılı Kutlu Doğum Haftası kutlama programını basına gönderdiği yazılı açıklamayla duyurdu.
Erdek İlçe Müftülüğü organizasyonunda gerçekleşecek Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu İmam-Hatip Lisesi işbirliğinde kutlanacak.
Bu yıl Kutlu Doğum haftası iki program olarak icra edilecek.
10 Nisan 2015 Cuma günü akşamı saat 20:00`de Aleyna Seçkin Düğün Salonunda İstanbul Çatalca Vaizi Muhammet Masum Vanlıoğlu tarafından "Hazreti Peygamber, Birlikte Yaşama Ahlakı ve Hukuku" konulu konferans verilecek. 

Konferanstan önce Kur`an-ı Kerim-i okuma dünya birincisi Kurra Hafız Alpcan Çelik tarafından Kur’an okunacak.
Programın ikinci bölümü 18 Nisan 2015 Cumartesi saat 14:00`de Erdek Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu İmam-Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleşecek.
Sunuculuğunu Erdek Piri Reis Camii İmam-Hatibi Mehmet Aydın`ın yapacağı etkinliğin açılışı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okumasıyla başlıyor.
Kur`an Tilaveti (Kur`an-ı Kerimi okuyacak olan) İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı personeli (İmam-Hatibi) Kurra Hafız ve Kur`an-ı Kerim okuma Türkiye İkincisi Mehmet Şahin’in konuk olarak katılacağı bildirildi.
Kur`an-ı Kerim okunmasından sonra Erdek Müftüsü İsmail Yalçın, günün anlam ve önemi hakkında bir konuşma yapacak. Konuşmanın ardından program İmam-Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan ilahiler, kasideler ve piyes ile devam edecek. Programın sonunda ödül töreni ve Kutlu Doğum ikramı ile son bulacaktır.
Erdek İlçe Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası konferansına ve programına bayan-erkek tüm halkı davet ederken, bu yılki Kutlu Doğum Haftası programının farklı bir formatta olması nedeniyle, katılımın yüksek olmasını bekliyor.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false