Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bu vatan bu millet sizlere minnettar, ruhunuz şad olsun

Bu vatan  bu millet  sizlere minnettar, ruhunuz  şad olsun

18 Mart Çanakkale Zaferinin 98. yıl dönümünü kutlamanın ve aziz şehitlerimize karşı kutsal görevimizi yerine getirmenin gurur ve heyecanını yaşıyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferi`nin 98. yıl dönümünü kutlamanın ve aziz şehitlerimize karşı kutsal görevimizi yerine getirmenin gurur ve heyecanını yaşıyoruz. 
18 Mart Çanakkale Zaferi`nin, tarihi boyunca esaret altında yaşamamış Türk Milletinin yazdığı bir kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferi`nin yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz. 
Çanakkale Zaferi, verilen büyük mücadeleler ve göğüslenen çetin zorluklar neticesinde sağlamlaşan milli birlik ve kardeşliğimiz, sahip olduğumuz en değerli kazanımımız olurken, bu savaşta tüm dünya, Türk`ün kahramanlığını, cesaretini, kararlılığını, azim ve gayretini daha iyi görmüştür.
Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk`ün, "Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur" sözlerinde ifadesini bulan bu zafer, aynı zamanda Mehmetçiğin vatan ve millet sevgisinin de ölümsüzlük anıtıdır.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı