Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Bubi´nin ?Kafesler? isimli sergisi açıldı

Bubi´nin ?Kafesler? isimli sergisi açıldı

Ünlü sanatçı Bubi, Bandırma´da ?Kafesler? isimli sergi açtı.

Ünlü sanatçı Bubi, Bandırma´da ?Kafesler? isimli sergi açtı.
28. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında Türkiye´de sayısız sergi açan, dünyada eserleri en çok satılan sanatçılar arasında yer alan Bubi´nin ?Kafesler? sergisi Bandırmalı sanatseverlerle buluştu.
Serginin açılışında konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ?Sanatın sonsuz ve özgür dünyasında her birimizin kafeslerle ilgili farklı yorumları olacaktır. Sergiyi izlerken kendi dünyamızda biriktirdiğimiz değerlerle bu yapıtları farklı yorumlar yapacağız. Zaten sanatın güzelliği de burada herkesin içinde farklı bir değer barındırıyor olması. Sizlerin değerli katılımlarıyla her yıl olduğu gibi bu yılda coşku ve heyecanı yüksek güzel duygularla hatırlanan unutulmaz bir festivali hep birlikte yaşayacağız. Bu anlamlı festivalimizde ?Kafesler´ adlı sergisiyle Bubi´ye çok teşekkür ediyor sergimizin ve festivalimizin hayırlı uğurlu olması dileklerimle herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.? dedi.
Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği ?Kafesler? sergisi 17-26 Mayıs tarihleri arasında Belediye Kültür Sanat Merkezi Galeri Salonu´nda gezilebilir.

Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli