Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bunu da gördük!

Bunu da gördük!

Büyükşehir, Erdek Belediyesi´ne su sayacı taktı

Sonunda bu da oldu! Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı BASKİ, Erdek Belediyesi´nin kapısına su sayacı taktı. Artık, Erdek Belediyesi de, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne su parası ödeyecek.
Balıkesir Büyükşehir Beledi-yesi´nin yeni uygulaması tepki yarattı. Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, uygulamayı şaşırtıcı bulduğunu belirterek, şunları söyledi:
?Bırakın CHP ilçe başkanlığımı, bir vatandaş olarak konuşuyorum, böyle iş olmaz! Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de, Erdek Belediyesi de halka hizmet veren kuruluşlar değil midir? Bu nedenle koordineli çalışmaları gerekmez mi? Belediye çalışanlarının yanı sıra belediyedeki tuvaletlerden, zaman zaman vatandaşlar da yararlanıyor. 6360 sayılı Büyükşehir Belediye Yasası, bu kadar mı katı uygulanmalıdır? Bu su sayacının, belediyenin kapısına takılması sırasında, belediyenin karşısına gelen 15 dolayında BASKİ görevlisi, adeta gövde gösterisi yaparak, sayacın takılmasını alaycı bir tavırla izlemişler. Tek sözcükle, yazık!?
Bu arada, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin, Bandırma Belediyesi´ne bağlı kültür merkezleri ve kent içindeki diğer belediye kurumlarından su parası almaya başladığını vurgulayan Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fahri Sert, ?Sanıyorum, kısa süre içinde, merkez binamıza da su sayacı takarlar? dedi.
Haber: Ö. Balıkçı-T. Ertan



Reha Uluçay
21.11.2015 22:23:45
İşte CHP ve MHP akıllanamdıkları için bunlar oldu. Çekeceklerimiz var.

Erdekli
22.11.2015 12:32:33
Bence gayet güzel bir uygulama ödeyin parayı bizden ne eksiğiniz var yok öyle malaka

Anahtar Kelimeler: Bunu gördük
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false