Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Burhaniye Belediyesi filosuna 5 araç daha eklendi

Burhaniye Belediyesi filosuna 5 araç daha eklendi

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Burhaniye´nin ihtiyaç duyduğu 5 yeni hizmet aracını belediye filosuna kattı.

İlçede yaşanan araç sıkıntısına el atarak hizmette sınır tanımayan Başkan Uysal, Belediye özkaynakları ile satın alınan 2 hidrolik sıkıştırmalı, 8 metreküplük çöp kamyonu, 1 kazıcı?yükleyici iş makinası ve 2 elektrikli yol süpürme aracını daha belediye araç filosuna kattı.
785 bin liralık yatırımla, KDV muafiyeti kullanılarak ve 101 bin 660 lira kar sağlanarak satın alınan 5 araç, Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleşen kurban kesimi ile hizmete sunuldu.
8 metreküplük çöp kamyonlarıyla, kırsal mahallelerde ve şehir içinde daha hızlı hizmet verileceğini söyleyen Uysal, Fen İşleri Müdürlüğü´nün ihtiyaç duyduğu kazıcı-yükleyici iş makinası ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kullanılacak vakumlu yol süpürme araçları sayesinde vatandaşlara daha kaliteli ve modern imkanlarla hizmet edileceğini belirtti.
Uysal, ?Halkımıza daha iyi hizmet sunmak adına, araç filomuzdaki eksiklikleri gideriyoruz, ihtiyaçlar doğrultusunda yeni araçlar almaya devam ediyoruz. Hizmet kalitemizi arttırmak amacıyla aldığımız araçlarımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli