Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Burhaniye-Ören tamamen yenileniyor

Burhaniye-Ören tamamen yenileniyor

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Ören´i komple yenileyecek projelerini açıkladı.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Ören´i komple yenileyecek projelerini açıkladı.
Ören´in bu yapısının Burhaniye´nin gelişmesine engel olduğunu vurgulayan Deveciler ?Kimsenin adamı değiliz. Bütün gücümüzü halktan aldık. Radikal kararlar alarak, elimizi taşın altına sokacağız? dedi.
?Her şey Burhaniye için? diyerek yaptığı çalışmalarda halkın önerilerini alan Başkan Deveciler, Ören´i baştan aşağı yenilemek için Ören esnafıyla bir araya geldi.
Esnafla buluşarak yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Deveciler, Ören´in 30 yıldır aynı durumda olduğunu ve çarşıya gelenlerin bir daha gelmediğini söyleyerek, bu sene Ören çarşıdan başlayarak kademe kademe yenileceklerini ifade etti.
Esnafın öneri ve düşüncelerini önemsediklerini belirten Başkan Deveciler ?Bu projeleri Ören esnafının destek ve katkılarıyla birlikte yapacağız. Ben yaptım oldu olmamalı. Sizin görüşleriniz bizim için önemli. Ören esnafı artık ayağa kalkmalı? diye konuştu.
Ören´e yapılacak bazı projeleri de esnafla paylaşan Belediye Başkanı Deveciler, ilk olarak çarşının düzenlenmesi gerektiğini belirterek daha sonra şunları söyledi: ?Ören´e meydan düzenlemesi yapacağız. Bir seyir terası yapacağız. Çarşıya gelen bir daha gelmiyor. Peyzaj çalışmaları ve ışıklandırma çalışmaları yapmamız lazım. Ören´i yenileyerek bir çarşı havası vermemiz lazım. Gene plaj alt kısma 5 veya 6 adet kafe bar yapıp Ören´i körfezin eğlence merkezi yapacağız. Bunları yaparsak Akçay, Altınoluk ve Ayvalık´ta ki gençleri de buraya getirmiş oluruz. Biz bunları yaparak çoluk çocuğumuza bırakacağımız en güzel armağan olarak görüyoruz. Kimsenin adamı değiliz, kimseden dirsek alarak buralara gelmedik. Kimseden de maddi yardım almadık, bütün gücümüzü halktan aldık. Burhaniye için Radikal kararlar alacağız. Elimizi taşın altına sokacağız.?
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli