Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Burhaniye AKP adayı basınla bir araya geldi

Burhaniye AKP adayı basınla bir araya geldi

Burhaniye Belediyesi AK Parti Belediye Başkan adayı Necdet Uysal, İskele Mahallesindeki Simare Cafe Restaurantta basın ile bir araya geldi.

Burhaniye Belediyesi AK Parti Belediye Başkan adayı Necdet Uysal, İskele Mahallesindeki Simare Cafe Restaurant`ta basın ile bir araya geldi.
Uysal, Burhaniye`de `Batı Standartlarında` belediyecilik, çözüm üretiminde sorumlulukların paylaşıldığı, Edremit - Burhaniye kavgasının ortadan kaldırılıp, Burhaniye halkının özlediği `AK Belediyecilik` ile ilçenin tanıştırılması için mücadele vereceğini söyledi.
AK Parti İlçe Başkanı Özer Koyuncu`da, Necdet Uysal ile uyumlu bir ekip olarak çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.
Hükümet ile daha uyumlu ve daha çok `Devlet Desteği` alan bir şekilde çalışarak Burhaniye`ye çok şeyler kazandıracaklarını söyleyen AK Parti Burhaniye ilçe Başkanı Özer Koyuncu, "30 Mart 2014`de Burhaniye Belediyesi`ni kazandığımız gibi, ilçemize getireceğimiz yatırımlarımızı hep birlikte göreceğiz." dedi.
İlçe Başkanı Koyuncu`dan sonra ikinci kez söz alan AKP Başkan adayı Uysul, "İlçe başkanımız `Devletin Gücü`nü derken E- 87 İzmir - Çanakkale Karayoluna birleşik Kipa karşısındaki İplik Sanayi Şirketine ait 30 dönüm arazi Burhaniye Belediyesine tapu devri yapılırken, bu alan `Sağlık Alanı` ilan edildi" diye basın mensuplarına bilgi verdi.
Burhaniye Belediyesi`nin bu alanı yeni proje ile ikiye böldüğünü işaret eden Uysal, "Hâlihazırda sağlık hizmeti veren Burhaniye Devlet Hastanesinin de Burhaniye Belediyesine devredilmesini istenmesi üzerine anlaşma sağlanamadı. Sağlık Bakanlığı ve hükümet bu teklife sıcak bakmadı ve bu nedenle Burhaniye Devlet Hastanesinin temel atılması uzun süre gecikti. Şu anda bu sorunlar çözüldü ve yakında temel atılabilecek" bilgisini verdi.
Burhaniye için planladıkları projelerini toplantıda açıklamayan Uysal, adaylığının kesinleşmesi ile bu projelerin açıklanacağını, basın ve kamuoyu ile birlikte paylaşılacağını vurguladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı