Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Burhaniye Belediyesine T.C. İlavesi

Burhaniye Belediyesine T.C. İlavesi

Balıkesirin Burhaniye ilçe Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşların müracaatlarına duyarsız kalmadı ve belediye hizmet binasında yazılı olan Burhaniye Belediyesi tabelası üzerine Türkiye Cumhuriyeti (T.C.) ibaresini ekledi.

Balıkesir`in Burhaniye ilçe Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşların müracaatlarına duyarsız kalmadı ve belediye hizmet binasında yazılı olan  `Burhaniye Belediyesi` tabelası üzerine Türkiye Cumhuriyeti (T.C.) ibaresini ekledi.  
Son günlerde bazı kuruluşların tabelalarından kaldırılan Türkiye Cumhuriyeti (T.C.) yazılarına tepki veren Burhaniyeli yaklaşık 350 vatandaşın verdiği dilekçe ile `Burhaniye Belediyesi` yazan ışıklı tabelası üzerine (T.C.) ibaresini koyduklarını açıklayan Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, "Kuvvacı memleketimize (T.C.) ibaresi yakıştı. Halkın bu talebine tepkisiz kalamazdık.  Duyarlılıklarından dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Son günlerde ülkenin gündem konularından biri durumu noktasına gelen, kamu binalarındaki (T.C.) kaldırılmasına tepki veren Burhaniyeli vatandaşlardan gelen yüzlerce dilekçeyi tek tek okuduğunu açıklayan Başkan Fikret Akova, `Burhaniye Belediyesi` yazan ışıklı tabelası üzerine (T.C.) ibaresi konulduktan sonra ilçe halkı tarafından tebrik ve teşekkür telefonlarına maruz kaldığını söyledi.
Burhaniye Belediye Sarayının büyük bölümünün çelik konstrüksiyon taşıyıcı sistemi ile inşa edildiğini ve en küçük ayrıntının kaçırılmadığını ve Belediye Sarayının "Uzay çağının ötesine taşmış, kültür ve sanat eseri olarak da tescillendiğini" söyleyen Akova, Ege Bölgesi`nin en modern kamu binaları arasında yer alan Burhaniye Belediyesi Hizmet binasının tabelalarına ışıklı T.C. (Türkiye Cumhuriyeti) yazısını eklenmesi ile daha da ilgi çekici hale geldiğini açıkladı.
Enver Dolgun


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı