Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Burhaniye Devlet Hastanesi’ne ‘Anne Dostu Hastane’ unvanı verildi

Burhaniye Devlet Hastanesi’ne  ‘Anne Dostu Hastane’ unvanı verildi

Sağlık Bakanlığı’na ‘Anne Dostu’ unvanı almak üzere başvuruda bulunan Burhaniye Devlet Hastanesi’ne talep ettiği unvan verildi.

Sağlık Bakanlığı’na ‘Anne Dostu’ unvanı almak üzere başvuruda bulunan Burhaniye Devlet Hastanesi’ne talep ettiği unvan verildi. 
Anne sağlığı hizmetlerinin niteliğini ve niceliğini artırarak anne adaylarının güvenli, kaliteli doğum hizmetine ulaşmalarını sağlamak amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Anne Dostu Hastane Programı” kapsamında, Burhaniye Devlet Hastanesi tarafından Sağlık Bakanlığı’na anne dostu hastane unvan başvurusu olumlu sonuçlandı. 
Anne ve anne adayları için mahremiyete dayalı tek kişilik travay, doğum ve lohusa odalarında gebelerin kendilerini ev ortamında hissettikleri, hareket özgürlüğü sağlayabildikleri ve istediği refakatçi ile kalabilecekleri alanların oluşturulduğu Burhaniye Devlet Hastanesi’nin Gönen Devlet Hastanesi ve Atatürk Şehir Hastanesi’nden sonra Anne Dostu Hastane unvanı almaya hak kazanan üçüncü hastane olduğu öğrenildi. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı