Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Burhaniye MHPden demokrasi dersi

Burhaniye MHPden demokrasi dersi

Burhaniyenin yeni Belediye Başkanı AK Partili Necdet Uysalın görevi devir teslim sırasında, belediye binasında tek CHPli bulunmazken, MHP Burhaniye İlçe Teşkilatı ise tam kadro yeni başkanı kutlamaya geldi.

Burhaniye`nin yeni Belediye Başkanı AK Partili Necdet Uysal`ın görevi devir teslim sırasında, belediye binasında tek CHP`li bulunmazken, MHP Burhaniye İlçe Teşkilatı ise tam kadro yeni başkanı kutlamaya geldi.
Burhaniye Belediye Başkanlığı görevine başlayan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, başkanlık odasında başkanlığı teslim edecek tek CHP`li görevli bulamazken MHP İlçe teşkilatının tam kadro tebrik etmeye gelmesi kendisini çok mutlu etti.
Belediye Başkanı Necdet Uysal, başkanlık odasında başkanlığı teslim edecek tek CHP`li görevliyi bulamazken MHP Burhaniye İlçe Başkanı Hüseyin İnceefe, Belediye Başkan adayı Bülent Başaran ve Belediye Meclis üyeleri Galip Baş, Mehmet Emin Işık ve Şevki Yücel ile birlikte tam kadro tebrik etmeye gelmesi Uysal`ı sevindirdi.
Necdet Uysal, Burhaniye Belediyesini 10 yıl yöneten CHP`li Başkan Fikret Akova ve belediye başkan vekillerinden devir teslim için kimseyi bulamazken MHP İlçe Teşkilatının tam kadro kutlamaya gelmelerinden büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
Bu davranışı demokrasinin güzelliği olarak niteleyen Uysal, "Kendilerini gönülden kutluyorum. MHP`li 3 Belediye Meclisi üyeleri ile birlikte uyum içerisinde Burhaniye`mize önemli yatırımlar yapmak için birlikte çalışacağız. Tek hedefimiz var. Burhaniye`nin yatırımlarla kazanmasıdır. Amacımız işsizimize iş ile aş temin etmek olacaktır." dedi.                         
MHP Burhaniye İlçe Başkanı Hüseyin İnceefe, Belediye Başkan adayı Bülent Başaran ve belediye meclis üyeleri Galip Baş, Mehmet Emin Işık ve Şevki Yücel kendilerini kutlayan ve alkışlayan AK Partililere teşekkür edip görevlerinde başarı dileğinde bulundu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı