Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Burhaniye´de 108 vatandaş yeni imarlı tapularına kavuştu

Burhaniye´de 108 vatandaş yeni imarlı tapularına kavuştu

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, 108 vatandaşa tapularını dağıttı.

Burhaniye´nin Bahçelievler Mahallesinde yer alan, İmar Kanunu´nun 18. Madde uygulaması gereği, yeni imara giren tarla vasıflı taşınmazların tapuları hak sahiplerine, Burhaniye Belediyesi Meclis Salonunda dağıtıldı.
Burhaniye Belediyesi tarafından ilçe genelinde, çevre ve yaşam kalitesini yükseltmek üzere imar planı revizyonu ve imar uygulama çalışmaları devam ediyor.
Burhaniye Belediyesi olarak kentsel dönüşüm ve imar revizyonlarında son derece dikkatli olduklarını belirten Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, ihtiyaca yönelik olarak düşündüklerini ve adımlarını ona göre attıklarını söyledi.
Burhaniye Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen tören ile tapuları bizzat dağıtan Başkan Uysal ?İmar Kanunu´nun 18. maddesi gereğince yapılan imar uygulaması sonucunda yeni tapuların dağıtımına başladık. Bahçelievler Mahallemizde Kemer Sitesinin yanından başlayarak Ören Tepeye kadar devam eden yaklaşık 400 bin metrekarelik bir alanda çalışmamızı tamamladık.? dedi.
3194 sayılı İmar Kanunu´nun 18. maddesi gereğince yapılan imar uygulaması sonucunda yeni tapuların dağıtımı için küçük bir tören düzenleyerek hak sahipleri ile bir araya gelen Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, tapuları bizzat kendisi verirken hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli