Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Burhaniye´de yardımlar yola çıktı

Burhaniye´de yardımlar yola çıktı

Burhaniye Belediyesi´nin orman yangınlarında mağdur olan vatandaşlar için topladığı yardımlar yola çıktı. Burhaniye Belediyesi´nin yangın mağdurları için yaptığı yardım çağrısı üzerine seferber olan vatandaşlar Burhaniye adına büyük bir dayanışma örneği g

Burhaniye Belediyesi´nin orman yangınlarında mağdur olan vatandaşlar için topladığı yardımlar yola çıktı. Burhaniye Belediyesi´nin yangın mağdurları için yaptığı yardım çağrısı üzerine seferber olan vatandaşlar Burhaniye adına büyük bir dayanışma örneği gösterdi.
Bir hafta gibi kısa bir sürede bir kamyonet dolusu toplanan yardımlar yangın bölgesine ulaştırılmak üzere yol aldı.
Burhaniye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kurulan yardım çadırında toplanan yardım malzemeleri Muğla´nın Milas ilçesine gönderilmek üzere yüklendi. Yola çıkan yardım malzemeleri Burhaniye Belediyesi ekipleri tarafından Milas Belediyesi´ne teslim edilecek.
İçerisinde beyaz eşyadan, mutfak eşyalarına, hijyen malzemelerinden, yangın söndürme cihazlarına kadar çok sayıda bağış eşyasının olduğu kamyoneti uğurlayan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, yangınların başladığı ilk günden itibaren yardım çalışmalarına başladıklarını söyledi.
Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı