Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Burhaniyeli sporcular madalyaları kaptı

Burhaniyeli sporcular madalyaları kaptı

Burhaniye Tekvando İhtisas Kulübü Yıldızlar Tekvando Takımı, katıldıkları yarışmalarda coştukça coştu.

Burhaniye Tekvando İhtisas Kulübü Yıldızlar Tekvando Takımı, katıldıkları yarışmalarda coştukça coştu. 
Balıkesir Yıldızlar Tekvando İl Şampiyonası`nda Burhaniye Takımı il şampiyonu oldu. 
Burhaniye Kaymakamlık Kupası adıyla Atatürk Spor Salonunda düzenlenen yarışmalarda 7 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya alan Burhaniyeli sporcular ilçelerinin gururu haline geldi.
12 kulüp ve 104 sporcunun katıldığı turnuvada Burhaniyeli sporcular, 54 puanla takım halinde birinci olurken, Balıkesir Gençlik Spor Kulübü 44 puanla takım halinde ikinci, Ayvalık Spor Kulübü 27 puanla üçüncü, Edremit`ten Karagözoğlu Spor Kulübü de 22 puanla dördüncü oldu. 
Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz`ın sporculara madalyalarını ve takımlara kupalarını verdiği şampiyona, spor şöleni havasında geçti. 
Karşılaşmaların çok heyecanlı geçtiğini anlatan Burhaniye Tekvando İhtisas Kulübü Antrenörü Nazmi Güven, "Her şeyden önce çok güzel bir organizasyon oldu. Misafir takımlar oldukça memnun ayrıldı. Bunun yanında sportif anlamda da 7 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya ve toplamda 54 puanla takım halinde birinci olduk. Sporcularımız kutluyorum. Şampiyonada bizlere destek olan ve müsabakaları izleyerek bizleri onurlandıran Kaymakamımız Ali Uslanmaz`a sporcularımız, velilerimiz ve misafirlerimiz adına çok teşekkür ederim. Yine bizi yalnız bırakmayan İlçe Spor Müdürümüz Naif Çallı ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Karanfil Bilgin`e de teşekkür ediyoruz" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı