Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Burhaniye´ye yeni stadyum yapılacak

Burhaniye´ye yeni stadyum yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Burhaniye´ye yeni stadyum yapmak üzere söz verdi.

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal başkan yardımcılarıile birlikte, Burhaniye´de devam eden ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili temaslarda bulunmak üzere Ankara´ya gitti. Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit´i de yanına alarak Ankara´da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüşen Başkan Uysal ve beraberindeki heyet, Burhaniye´de yeni stadyum yapımının hemen başlaması için Bakan´dan söz aldı.
Başkan Uysal´ın bir süredir Ankara´da Burhaniye´nin ihtiyacıolan yeni sosyal alan projeleriyle ilgili yaptığı temasların sonuncusu Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile gerçekleşti.
Uysal´ın, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve Başkan Yardımcıları ile birlikte bakanlıkta yaptığı temaslar sonucunda Burhaniye´ye yeni stat kazandırmak için çalışmaların hemen başlaması için söz alındı.
Konuyla ilgili basına bilgi veren Başkan Uysal ?Ankara´da belediyemizin menfaatine olan yatırımlarla ilgili görüşmeler yaptık, bu projeler hemen faaliyete geçmeye başlayacak. Mevcut stat alanı ise yeni kent meydanı, park ve spor alanıolarak Gençlik ve Spor Bakanlığı´nca yapılacak? diye konuştu.

Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli